Actualitat blaugrana

L'Ajuntament de Barcelona prepara un dispositiu especial per si el Barça guanya la Lliga

L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquesta tarda que ho té tot preparat per a la possible celebració del títol de Lliga per part del Barça, diumenge que ve. Encara que l'últim minut de la penúltima jornada ha deixat molt tocada la família blaugrana. Però no pas tothom. N'hi ha que volen portar l'optimisme fins a l'últim extrem. És el cas d'un aficionat que s'ha entretingut penjant banderes en forma de pancartes a la Ronda de Dalt de Barcelona. A cada pont, a cada entrada de túnel, hi havia una frase al·legòrica dels èxits històrics del club. L'última era contundent: "Culers, anirem a Canaletes".

Actualitzat

Hi hagi o no celebració del títol de Lliga, els jugadors del Barça no marxaran de vacances diumenge després de jugar contra el Nàstic. Abans d'agafar vacances jugaran un amistós a Sud-àfrica dimecres de la setmana que ve, el 20 de juny, contra el campió sud-africà, el Mamelodi Sundowns. L'equip marxarà dimarts i tornarà després de jugar aquest amistós.

Aragonés desitja un triomf del Barça

Lluny de mantenir una posició neutral, Luis Aragonés, el seleccionador espanyol de futbol, s'ha mullat i ha confessat que, entre Reial Madrid, Barça i Sevilla, ell ho té clar. Aragonés, de visita al Saló de l'Automòbil, no s'ha amagat i desitja que siguin els blaugranes els que, finalment, s'emportin la Lliga. Que el Barça guanyi la Lliga passa, ineludiblement, perquè el Mallorca puntuï contra el Reial Madrid. Per a molts seria un miracle, però l'estadística demostra tot el contrari. El Mallorca només ha perdut dos partits al Bernabéu en les últimes sis temporades, una dada per a l'optimisme a la qual s'agafa, fins i tot, el vestidor del Barça. Xavi i el madridista Raúl han coincidit avui en un acte promocional. Diumenge, un dels dos i amb permís del Sevilla, serà campió de Lliga.

Anar al contingut