Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona podria multar Shakira per comportament incívic

La cantant colombiana Shakira és a Barcelona per gravar el seu últim videoclip, un enregistrament que ha causat força revolució a la ciutat i que li pot costar una sanció per part de l'Ajuntament. La cantant es va passejar i va cantar per diversos indrets com la platja, el passeig Marítim o la font del Pla de Palau. I ho va fer amb tanta naturalitat que, fins i tot s'hi va banyar, i va incitar els fans i vianants que ho fessin amb ella. També va circular amb una moto Harley-Davidson sense casc. Aquest comportament no ha acabat d'agradar a l'Ajuntament de la ciutat, que analitzarà aquestes possibles infraccions i, si es dóna el cas, sancionarà els responsables comercials de l'espot.

Actualitzat
El rodatge a Barcelona del nou disc de Shakira, "Sale el sol", pot suposar per a l'artista i el seu equip de gravació multes de 380 euros. L'Ajuntament de la capital catalana estudia les imatges per veure si imposa dues sancions. Una d'elles és per banyar-se en una font pública, que està penat amb 180 euros que es poden reduir a 125 si la multa es paga abans d'un mes. L'altra seria per circular sense casc, un comportament que es pot castigar amb 200 euros de multa que, si es paguen ràpid, es reduirien a 100.

Aquestes conductes no són les úniques incíviques o sancionables que l'equip de Shakira ha protagonitzat a la capital catalana. La Guàrdia Urbana va multar el conductor del vehicle en què anava la cantant perquè el seu permís de conduir no era vàlid a Espanya. L'automòbil, que en un primer moment va ser immobilitzat, va poder continuar després el trajecte amb un altre conductor que sí que tenia el permís corresponent. El rodatge del nou disc de l'artista, que sortirà a la venda al novembre, està dirigit pel fotògraf barceloní Jaume de Laiguana, amb qui l'artista col·labora des de fa anys.

Després d'aquests incidents, l'Ajuntament estudiarà possibles sancions. El consistori barceloní lamenta que Shakira no hagi demanat permís per fer aquesta filmació.  


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut