Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona limitarà els horaris de les dutxes en piscines i gimnasos si no plou abans de l'estiu

L'Ajuntament de Barcelona limitarà els horaris de les dutxes en piscines i gimnasos si no plou abans de l'estiu. La mesura afectarà també els establiments privats, amb els quals se'n vol consensuar l'aplicació. Piscines i gimnasos hauran d'utilitzar l'aigua a hores convingudes. La prioritat és estalviar-ne tanta com es pugui per evitar restriccions a les cases.

Actualitzat
Si es manté la sequera, aquest estiu l'Ajuntament de Barcelona limitarà l'horari de dutxes a les piscines i els gimnasos públics i privats per afavorir l'estalvi d'aigua. Els detalls del pla es negociaran de forma conjunta i consensuada amb les instal·lacions.

Aquest febrer, si continua sense ploure, ja es tancarà el subministrament de les fonts públiques per beure. I als parcs no es faran les plantacions de primavera i, sempre que es pugui, es regarà amb aigua freàtica. La segona tinent d'alcalde, Imma Mayol, ha assegurat al ple municipal que la situació és difícil, però que no faltarà aigua a les cases.

Per part de l'oposició, tant CiU com el PP han acusat l'Ajuntament de no fer prou per estalviar aigua, mentre que els ciutadans els últims set anys han reduït el consum més del 10%.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut