Ada Colau estrena pressupostos
Ada Colau estrena pressupostos
Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona ja té pressupost per a aquest any

Ada Colau ha superat la qüestió de confiança, com es donava per descomptat

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Barcelona ja ha aprovat, oficialment, el pressupost per al 2017. Ho ha pogut fer un cop Ada Colau ha superat la qüestió de confiança, com es donava per descomptat. Aquest dimecres surt publicat al Butlletí Oficial de la Província, un cop vençut el termini d'un mes que tenien els partits de l'oposició per presentar un candidat alternatiu a l'alcaldessa. Ara, el pressupost queda aprovat tal com el va presentar el govern, sense cap mena d'esmena.

El primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, ho ha aprofitat per treure pit:

"L'oposició no té una alternativa consistent. El projecte més consistent que hi ha ara mateix a Barcelona és el del govern. Per tant engeguem una nova etapa en què s'han acabat els focs d'encenalls, en què s'han acabat els debats purament partidistes i entrem en una nova etapa. La ciutat tindrà uns nous pressupostos redistributius i sòlids."

Aquest és el primer pressupost del mandat d'Ada Colau. El 2016 va fer modificacions de crèdit sobre els comptes de l'exercici anterior. El pressupost per aquest any puja a gairebé 2.600 milions d'euros, amb una inversió prevista de gairebé 430.

Anar al contingut