Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona instal·larà càmeres de videovigilància a la Rambla

L'Ajuntament de Barcelona ha rebut el permís per instal·lar càmeres de viodevigilància a la Rambla. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, se n'instal·laran set de fixes en diferents punts del passeig. La comissió de control dels dispositius de videovigilància de Catalunya ha acabat autoritzant la col·locació de càmeres a la Rambla per incrementar la seguretat dels vianants.

Actualitzat
La regidora de Seguretat del consistori barceloní, Assumpta Escarp, ha explicat als micròfons de l'emissora que les càmeres de la Rambla es connectaran bàsicament en horari nocturn, tot i que també podran funcionar de dia. "De dia, per major nombre de persones o de turistes que visiten la ciutat, per prevenir furts, també ens interessa tenir-les connectades", ha afirmat Escarp.

Les càmeres, que no podran enfocar els habitatges, s'instal·laran a Canaletes, al pla de la Boqueria, a la plaça del Teatre i al Portal de la Pau. L'Ajuntament també instal·larà nou dispositius més que ja estaven autoritzats a la rambla del Raval i al barri Gòtic. En total, doncs, Ciutat Vella tindrà setze dispositius nous de videovigilància.

Anar al contingut