L'Ajuntament de Barcelona insta el govern a contemplar la revisió del sistema de tarifació social de les escoles bressol

ACN Barcelona.-La comissió de Drets Socials, Cultura i Esport de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dimarts una proposició de Cs que insta el govern municipal a convocar de manera immediata una taula de treball amb les diferents associacions vinculades a les escoles bressol i que també el Consell Escolar Municipal contempli la revisió de preus públics en el proper pressupost per tal d'arribar a un acord sobre el sistema de tarifació social. Segons el text aprovat, la nova tarifació haurà de facilitar l'accés a les famílies sense recursos econòmics així com limitar el preu màxim a l'import actual, el del curs 2016-2017, que és de 295 euros. El màxim del nou sistema implantat pel govern és de 389. Han votat a favor de la iniciativa BComú, Cs, ERC, PSC i el regidor no adscrit, mentre que el Grup Demòcrata, el PPC i la CUP s'hi han abstingut.

La tinenta d'alcaldia Laia Ortiz ha aclarit que el sistema de preus públics ja ha estat aprovat i que un cop s'apliqui, es farà un estudi dels efectes que ha tingut i s'analitzarà si cal canviar alguna cosa. "Tota la predisposició a revisar el que calgui, a reduir, però necessitem una cosa imprescindible, que la Generalitat aporti recursos", ha remarcat.

Anar al contingut