Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona exigirà responsabilitats pels errors en la consulta de la Diagonal

L'Ajuntament de Barcelona emprendrà accions pels problemes que hi ha hagut durant la consulta de la Diagonal. La gerent dels serveis informàtics del consistori ha assegurat que s'exigiran responsabilitats per les incidències d'aquests dies, però que caldrà esperar que es tanqui el període de votacions aquest diumenge. El consistori barceloní també ha admès els problemes del primer dia, però els ha atribuït a la manca de capacitat del sistema informàtic.

Actualitzat
D'altra banda, els partits de l'oposició han tornat a demanar dimissions en una reunió extraordinària de la comissió municipal de presidència i han forçat una reunió extraordinària de la comissió municipal de presidència.

La sessió ha aprovat amb els vots de CiU i el PP i l'abstenció d'ERC la supressió de la publicitat sobre les tres possibles opcions i un informe per estudiar les irregularitats que hi ha hagut durant el procés.

Mentre que ERC ha assegurat que no en té prou amb el cessament d'un tècnic, el Partit Popular ha dit que després de tot plegat la consulta està completament deslegitimada. Per la seva banda, ICV ha acusat als partits de l'oposició de menystenir aquest procés.
Anar al contingut