El tinent d'alcaldia de Barcelona Jaume Asens amb la directora de Drets de Ciutadania, Aida Guillén, i la directora de l'àrea d'atenc…
El tinent d'alcaldia de Barcelona Jaume Asens amb la directora de Drets de Ciutadania, Aida Guillén, i la directora de l'àrea d'atenció psicosocial del Centre de Defensa de Drets Humans Irídia, Irene Santiago. 31 d'octubre del 2017 (horitzontal)

L'Ajuntament de Barcelona atén 294 persones per les càrregues policials de l'1-O

Actualitzat

ACN Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona ha atès 294 persones afectades per la càrrega policial de l'1 d'octubre. El tinent d'alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens ha presentat l'informe de l'oficina d'atenció als afectats que es va posar en marxa per tractar aquests casos i ha arribat a la conclusió que es tracta de "l'episodi de violència institucional massiu més greu a Barcelona però segurament també a Europa". Asens ha confirmat, com ja s'havia apuntat, que l'Ajuntament exercirà d'acusació popular en el cas de l'home ferit a l'ull per l'impacte d'una bala de goma, però també ha avisat que el consistori tindrà un paper actiu en d'altres situacions si fiscalia "segueix amb la seva actitud obstruccionista".

Anar al contingut