Bloc Futbol Internacional

L'Ajax empata al camp del cuer i el PSV s'acosta a només un punt

L'Ajax no va poder passar de l'empat a un davant del cuer, el De Graafschap. L'equip de Ronald Koeman no va saber aprofitar el gol primerenc de l'egipci Mido al minut 18 i, a l'inici de la segona part, Dave Zafarin va firmar la igualada. Aquest empat posa en perill el liderat de l'Ajax, que només té un punt d'avantatge sobre el segon, el PSV.

EL SANTOS, A PROP DE GUANYAR LA LLIGA DE BRASIL El Santos va derrotar per 2-0 el Corinthians en la final anada del Campionat del Brasil. El primer gol dels locals va arribar en el minut 15. Diego, una de les promeses del futbol d'aquell país, va fer la passada i Alberto va marcar. La millor ocasió del Corinthians per empatar va sortir de les botes de Guhilerme, però l'exjugador del Rayo va perdonar. Renato, en el minut 88, va col·locar el 2-0 definitiu. SANTA CRUZ RENOVA AMB EL BAYERN FINS AL 2004 El paraguaià Roque Santa Cruz ha renovat el seu contracte amb el Bayern de Munic fins al 2006, tal i com apunta la revista Kicker. Santa Cruz, que va arribar al conjunt alemany el 1999 amb només disset anys, tenia contracte fins al 2004.