L'actriu catalana Laia Costa
L'actriu catalana Laia Costa
Londres

Laia Costa, nominada com a "estrella en ascens" als BAFTA

L'actriu catalana optarà al Rising Star Award, premi britànic que escull un jove actor o actriu que ha "començat a captivar la imaginació del públic britànic"

RedaccióActualitzat

Aquest dijous s'ha fet públic el nom dels cinc aspirants al Rising Star Award –"premi a l'estrella en ascens"-, que atorga anualment l'acadèmia britànica d'arts televisives i cinematogràfiques, BAFTA, i una de les nominades és Laia Costa.

Costa, una de les actrius catalanes amb més projecció internacional, és coneguda al Regne Unit per "Victoria", la pel·lícula alemanya dirigida per Sebastian Schipper el 2015 i de la qual és protagonista absoluta. Costa va ser una de les revelacions de la sèrie de TV3 "Polseres vermelles", en el paper de Rym, els últims anys se l'ha pogut veure en una altra sèrie de TV3, "Cites", i ha destacat també en pel·lícules com "Palmeras en la nieve".

Aquest guardó premia "un jove actor o actriu que ha demostrat un talent i una ambició excepcionals i que ha començat a captivar la imaginació del públic britànic". En edicions anteriors, l'han guanyat els actors Shia Labeouf, el 2008, i James Mcavoy, el 2006, i també l'actriu de "Crepúsculo" Kristen Steward, el 2010.

Els altres nominats d'aquest any són Tom Holland, l'últim actor que ha interpretat Spiderman, Ruth Negga, protagonista de "Loving", Anya Taylor-Joy, coneguda per "The Witch", i l'actor Lucas Hedges. El guanyador s'escollirà en la gala dels premis BAFTA, que se celebrarà el 12 de febrer.

 

ARXIVAT A:
Premis BaftaCinema
Anar al contingut