Barcelona

L'agenda cultural per al 10 de juny. La tria de Catalunya Ràdio!

Cada dia us oferim les propostes que des de Catalunya Ràdio s'han seleccionat perquè gaudiu de l'estiu més cultural. Si d'entre aquestes propostes no en trobeu cap del vostre interès en trobareu moltes més a l'agenda cultural de la Generalitat de Catalunya, al web Gencat.cat.

Actualitzat
El Teatre Apolo de Barcelona estrena "Adulterios", una versió de l'obra de Woody Allen "Central Park West". Una comèdia amb diàlegs divertits, àcids i alhora tendres, amb dues "noies Almodóvar" com a protagonistes: María Barranco i Míriam Díaz Aroca. Dirigida per Veronica Forqué, "Adulterios" es podrà veure del 10 de juny al 5 de juliol.

Una de les orquestres europees de música barroca més prestigioses, "La Stagione Frankfurt", interpreta les "Cantates de Bach" a la Catedral de Barcelona. Un concert gratuït on cantaran els solistes Ulrike Andersen i Nils Cooper acompanyats d'un cor de 16 veus i sota la batuta del director Michael Schneider. Els podrem escoltar a les vuit del vespre.

El cantautor pop australià establert a Barcelona Peter Loveday presenta el seu repertori de cançons celtes. Loveday, que va compartir escena amb els Go-Betweens als anys vuitanta, actua a l'Elèctric Bar de Barcelona a les deu de la nit.

La Factoria Escènica Internacional presenta "Camp de Batalla", l'obra del dramaturg romanès Matei Visniec que parla sobre la guerra dels Balcans. Els fons recaptats en l'acte aniran en benefici d'Amnistia Internacional. El muntatge es podrà veure a les nou del vespre a la Nau Ivanow de Barcelona.

La Fundació Àfrica Viva organitza el festival solidari "Una canción contra el hambre", que presenta l'actor i humorista Bruno Oro. Artistes com Mònica Green, Manu Guix o Gerard Quintana pujaran als escenaris per mirar de recaptar fons en benefici d'Etiòpia i Moçambic. Serà a les nou del vespre a la Sala Luz de Gas de Barcelona.
Anar al contingut