L'agenda cultural per a l'11 de juliol. La tria de Catalunya Ràdio!

Cada dia us oferim les propostes que des de Catalunya Ràdio s'han seleccionat perquè gaudiu de l'estiu més cultural. Si d'entre aquestes propostes no en trobeu cap del vostre interès en trobareu moltes més a <a href="http://cultura.gencat.cat/agenda/index.asp">l'agenda cultural de la Generalitat de Catalunya</a>, al web Gencat.cat.
L'agenda cultural per a l'11 de juliol. La tria de Catalunya Ràdio!
Barcelona

L'agenda cultural per a l'11 de juliol. La tria de Catalunya Ràdio!

Cada dia us oferim les propostes que des de Catalunya Ràdio s'han seleccionat perquè gaudiu de l'estiu més cultural. Si d'entre aquestes propostes no en trobeu cap del vostre interès en trobareu moltes més a l'agenda cultural de la Generalitat de Catalunya, al web Gencat.cat.
Actualitzat
Els amants del heavy tenen una cita ineludible al Festival Sonisphere que es fa al Fòrum a partir de dos quarts de quatre. El cap de cartell és el grup Metallica, que presentarà a Barcelona el seu últim treball, "Death Magnetic". Altres grups destacats del gènere que passaran pel recinte del Fòrum són Machine Head, Lamb of God o Down.

Manolo García porta al Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols la seva gira "Saldremos a la lluvia, segunda parte" amb totes les entrades venudes. A l'Espai Port a dos quart d'onze.

Seguint en festivals gironins, UB 40 es presenta als Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell a les deu del vespre.

Un dels reis de la música rai, l'algerià Khaled, porta el seu xou al Festival Grec. La seva versió moderna de la música del Magreb es podrà escoltar a partir de les 10 al Teatre Grec.

El 29è Festival Internacional de Música Pau Casals comença amb el duet de violoncel·listes Cello Duello, que interpretaran peces de Bach i de Fabrice Bollon. L'actuació és l'Auditori Pau Casals de Vendrell a dos quarts d'11 de la nit.

El cantant del grup dels 80 Spandau Ballet, Tony Hadley, participa en el Festival de Pollença, a Mallorca, acompanyat de la Barcelona Jazz Orquestra. Hadley es presenta en versió "crooner" interpretant cançons que Frank Sinatra o Tony Bennet han convertit en estàndards.

La rambla de Figueres serà escenari de la Nit d'Art Glam, una fira cultural i multisectorial on hi haurà art efímer, performances, dansa i art. La Nit d'Art Glam vol ser una provocació artística lliure i sense límits d'expressió.

Dins del Festival Grec, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya ofereix el concert " Música per a les feres" amb dues obres: " El carnaval dels animals" de Saint Saëns i "Pere i el llop", de Prokófiev. És a dos quarts de 9 a la Sala Pau Casals de l'Auditori.