L'agenda cultural dels lectors (desembre)

Sou molts els usuaris que ens envieu esdeveniments culturals que es faran al vostre municipi, comarca, ciutat... i és per això que obrim aquesta secció, una agenda on aplegarem tot tipus d'actes relacionats amb l'art i el lleure.
L'agenda cultural dels lectors (desembre)
Catalunya

L'agenda cultural dels lectors (desembre)

Sou molts els usuaris que ens envieu esdeveniments culturals que es faran al vostre municipi, comarca, ciutat... i és per això que obrim aquesta secció, una agenda on aplegarem tot tipus d'actes relacionats amb l'art i el lleure.
Actualitzat
8a Festa per al joc i la joguina en català

8a Festa per al joc i la joguina en catalàTeatre, cinema, literatura, pintura, esport, exposicions, concerts, projeccions... Tot el que vulgueu donar a conèixer a la comunitat de lectors del 324 anirà omplint el calendari d'actes de l'agenda cultural, un espai creat per i per a vosaltres.  

Desembre 2011

Representacions de l'espectacle de Els Pastorets a tot Catalunya:
Els mesos de desembre, gener i, en alguns casos, febrer, es faran nombroses representacions d'Els Pastorets arreu de Catalunya. Podeu trobar informació sobre l'hora i el dia de les representacions per poblacins a: pastoretsdecatalunya.cat

Exposicions de pessebres arreu de Catalunya:
Durant les festes de Nadal hi ha exposicions de pessebres a molts pobles i ciutats de Catalunya. Podeu consultar horaris i dies d'obertura de les que formen part de la Federació Catalana de Pessebristes al seu web: pessebrescat.cat.

Festa Major d'hivern de Santa Coloma de Gramanet:
El mes de desembre se celebra la Festa Major d'hivern de Santa Coloma de Gramanet. En alguns dels actes de la festa es duran a terme recollides de joguines i aliments, amb el lema "Aquest Nadal, obre el teu cor".

Veredicte del concurs de balcons d'Argentona:
El 30 de desembre, en motiu de la visita dels patges Reials a la Plaça Nova d'Argentona s'anunciaran els guanyadors del primer concurs de balcons d'Argentona.

Votació popular online Contesdelmón.org:
A partir del 18 de desembre fins al 25 de desembre es pot votar aquí per decidir els 24 contes que formaran part del tercer "Llibre i disc dels Contes del Món" editat per l'AssociacióCOMSOC-Comunicació Social.

Representacions amb titelles pel medi ambient:
A partir del 18 de desembre i fins a finals d'abril del 2012 a la sala "Espígol" dels Jardins del Segrià de Lleida, els caps de setmana i festius a partir de les 12:00 del migdia, representacions de titelles a càrrec de la companyia Albada Verda Titelles. Amb el suport de l'associació La Forest.

Diumenge musical en família:
El 18 de desembre a la Vil·la Museu Pau Casals i Auditori Pau Casals del Vendrell, el concert familiar "Donant la mà a Beethoven", amb el Trio Kandinsky.

Presentació del llibre L'homanot del barret, de Gemma Pasqual:
El dissabte 17 de desembre, a les 12.00, a la Biblioteca Central de Gandia.

Ruta del Grup Modernista de Reus:
El dissabte 17 de desembre, a les 11.00 del matí.

Presentació del llibre i disc Contesdelmón.org
El dijous 1 de desembre a les 18.30, a l'Abacus de Sants. És un projecte en què han participat 46 escoles de 39 municipis de Catalunya.

Fira dels Torrons a Llinars del Vallès:
El cap de setmana del 3 i 4 de desembre, durant tot el dia.

NOTÍCIES RELACIONADES