Barcelona

L'Agència Tributària inspecciona una altra empresa de Mercabarna

Un grup reduït d'inspectors de l'Agència Tributària han tornat al mercat del peix per tancar els escorcolls

RedaccióActualitzat

L'Agència Tributària continua aquest dimecres la inspecció a l'última de les 20 empreses de peix de Mercabarna que tenia previst escorcollar, ha informat un portaveu d'Hisenda.

La presència d'inspectors de l'Agència Tributària és molt menor que la de dimarts, quan 106 persones van iniciar l'escorcoll de 23 llocs i 10 oficines d'aquestes 20 empreses del Mercat Central del Peix de Barcelona en obrir aquestes instal·lacions de matinada.

La investigació continua oberta després que l'Agència Tributària va actuar dimarts a Mercabarna contra empreses que podrien haver amagat a Hisenda més del 30% de les seves vendes reals. De les 52 empreses i 80 punts de venda que hi ha al mercat del peix, els inspectors van entrar a 10 oficines i 20 parades. La majoria són empreses de les grans, amb prou estructura per fer importacions i treballar amb congelats.

Segons fonts de l'Agència Tributària, els investigats tenien un sistema informàtic preparat per amagar part de la facturació. Les sospites es van aixecar en detectar uns beneficis anormalment baixos en aquestes empreses, mentre que alguns dels seus responsables feien servir grans quantitats de diner en efectiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut