Imatge de la reunió entre el secretari d'Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José Bu…
Imatge de la reunió entre el secretari d'Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José Buenaventura, i el 4t tinent d'alcalde Josep Maria Reñé, d'aquest 21 de març de 2017. (Horitzontal)

L'Agència Tributària de Catalunya obrirà una oficina a Sant Feliu de Llobregat amb capacitat per 19 treballadors

Actualitzat

ACN Sant Feliu de Llobregat.-L'Agència Tributària de Catalunya (ATC) obrirà una oficina a Sant Feliu de Llobregat el pròxim mes de setembre per donar servei als ciutadans de la comarca del baix Llobregat. S'ubicarà en un local de 456 metres quadrats situat al carrer Riera de Pahissa número 34 i tindrà capacitat per acollir 19 treballadors que se sumaran a la plantilla de l'ATC. La nova oficina serà un dels quinze nous punts d'atenció i prestació de serveis al contribuent que l'ATC obrirà enguany arreu de la geografia catalana, en el marc del desplegament territorial, i que se sumaran a les 4 delegacions que ja té a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Aquest desplegament territorial de l'ATC respon a la voluntat del Govern de desenvolupar totes les funcions tributàries que li permet l'actual marc competencial i preparar els fonaments de la futura hisenda catalana.

Les dependències on s'ubicaran els nous espais de l'ATC a Sant Feliu de Llobregat seran ocupades en règim de lloguer per un període mínim de cinc anys, renovables cada any fins a un màxim de 10. La despesa anual per l'arrendament d'aquest espai serà de 39.600 euros anuals (sense IVA).Els municipis que disposaran d'una d'aquestes 14 noves oficines de l'ATC, a banda de Sant Feliu de Llobregat, són: Barcelona (per cobrir l'àrea del Barcelonès Nord), Terrassa, Sabadell, Manresa, Granollers, Mataró, Vilafranca del Penedès, la Seu d'Urgell, Vic, Santa Coloma de Farners, la Bisbal d'Empordà, Figueres, Reus i Tortosa.

Anar al contingut