LAGARTOCU5: "El Barça empatarà al Bernabéu"

La Lliga s'acaba i les forces van justes. <b>LAGARTOCU5</b> és un dels molts culers realistes, que ja saben que no és tan fàcil guanyar els partits. Preveu un empat al Bernabéu, però reconeix que la Lliga està, gairebé, guanyada.
LAGARTOCU5: "El Barça empatarà al Bernabéu"
Parlem amb el darrer guanyador

LAGARTOCU5: "El Barça empatarà al Bernabéu"

La Lliga s'acaba i les forces van justes. LAGARTOCU5 és un dels molts culers realistes, que ja saben que no és tan fàcil guanyar els partits. Preveu un empat al Bernabéu, però reconeix que la Lliga està, gairebé, guanyada.
"Vaig preveure que el Barça empataria 1-1, amb Eto'o com a golejador, i Gerard i Fernando Navarro com a substituts de Márquez i Puyol". LAGARTOCU5 sabia que després dels partits de seleccions, les coses es compliquen. Però de cara al clàssic, també es mostra conservador: "El Barça empatarà perquè el Madrid ha de sortir a atacar i es pot aprofitar la contra per fer mal". Què en pensaria Rijkaard, d'aquesta tàctica?

Hi haurà Lliga si perd el Barça? El guanyador del DVD gravador mostra els primers senyals d'optimisme. "Crec que no. El Barça encara que perdi tindrà sis punts quan queden set jornades, és molt difícil que la deixi escapar, la Lliga". Així doncs, el veurem a la plaça de Sant Jaume! Llàstima de la Champions, perquè "Barça i Chelsea són dos grans equips i, junt amb el Milan, eren els grans favorits per guanyar-la, per joc i qualitat dels seus jugadors. Llàstima que es trobessin". Segur que molts culers hi estan d'acord.

De cara a l'any que ve, LAGARTOCU5 no dubta a assenyalar les baixes (Gerard, Fernando Navarro i Motta), però dubta amb els fitxatges: "M'agraden Torres i Henry, però no crec que facin falta". Quan sent parlar de Van Bommel, la cosa canvia, ja que creu que "pot ser un gran fitxatge".

Les seves últimes paraules són per al líder de Míster Regularitat, barça_deco. Sap que guanyar el viatge al Brasil "és difícil, ja que el líder està força destacat, però si encerto tres o quatre jornades més podria tenir possibilitats". Atents a la seva progressió!