Actualitat blanc-i-blava

Lafuente se sotmetrà aquest dimarts a una ecografia per saber l'abast de la seva lesió

L'Espanyol sabrà aquest dimarts si podrà disposar diumenge, contra el Betis, d'Iñaki Lafuente, després de lesionar-se al camp del Valladolid. El porter basc se sotmetrà a una ecografia a la part superior del quàdriceps de la cama dreta. Si no pogués jugar, el seu substitut seria, com a Zorrilla, el jove Kiko Casilla, i això obligaria Valverde a convocar el segon porter del filial, Isaac Becerra, per al partit contra el Betis. Per això, la secretaria tècnica estudia fitxar un nou porter si la lesió de Lafuente és greu.

Actualitzat

Ara mateix és una incògnita saber quant temps estarà de baixa Iñaki Lafuente, que es va lesionar al camp del Valladolid i va haver de demanar el canvi. Lafuente va notar una estrebada muscular i fins dimarts no li faran una ecografia per determinar l'abast exacte de la lesió i també el temps de baixa.

Els metges de l'Espanyol no són gaire optimistes pel que fa a la lesió de Lafuente i des del club estan molt pendents d'aquesta ecografia de dimarts per saber si han de fer un moviment o un altre. La secretaria tècnica està preparada per si la lesió de Lafuente fos important i s'hagués de fitxar un porter. Tot i que des del club estan preparats, el tècnic, Ernesto Valverde, no és partidari de fitxar ara un porter a mitja temporada. Valverde prefereix tenir una plantilla curta i no afegir un altre jugador al vestidor. Pendents del temps de baixa de Lafuente, de moment Kiko Casilla es mantindria a la porteria després de debutar diumenge per la lesió de Lafuente, i el segon porter seria Isaac Becerra, de l'Espanyol B.

Jônatas pot jugar al Flamengo

Jônatas ja pot jugar al Flamengo, ja que l'Espanyol ha sol·licitat a la Federació Espanyola que enviï el trànsfer internacional del jugador. El club estava a l'espera que el Flamengo complís els requisits econòmics que es van pactar per a la cessió. És a dir, que assumís la totalitat de la fitxa de Jônatas i abonés un milió d'euros per tenir el jugador cedit el pròxim any i mig. El brasiler encara seguirà lligat a l'Espanyol fins al 2010.

Anar al contingut