Lliga de Campions

L'afició del Barça prepara una rebuda espectacular als campions d'Europa

La festa, que es va prolongar fins a altes hores de la matinada, tindrà la seva continuació avui, dijous, amb l'arribada de l'equip, prevista per les 17.30 hores. L'equip es traslladarà des de l'aeroport del Prat fins a la zona de Drassanes, al port de la ciutat, per des d'allà instal·lar-se en un tràiler, decorat amb els colors del Barcelona de 18 metres de llarg, 4,5 metres d'amplada i 6,5 metres d'altura. La idea del club és que el recorregut abraci l'avinguda del Paral·lel, ronda Sant Pau, carrer Urgell, Gran Via de les Corts Catalanes, Passeig de Gràcia, carrer Aragó, carrer Urgell, avinguda de Sarrià i Travessera de les Corts, fins a arribar a l'estadi del Camp Nou a les deu del vespre.

Actualitzat

Les portes de l'estadi estaran obertes a partir de les set del vespre per acollir números musicals de diferents grups catalans (Macedònia, Frenètic, Cris Juanico, Rauxa, The Tropicals, Sabor de Gràcia, Ara Mateix, Elèctrica Dharma, Gossos i Lax'n'Busto). El final de festa està previst per les 22.00  hores amb l'arribada de la comitiva, les actuacions de l'Orquestra de l'Acadèmia del Liceu, del grup teatral Els Comediants i posteriorment es durà a terme un espectacle audiovisual. Finalment els jugadors i l'equip tècnic saltaran al terreny de joc per dirigir-se als aficionats i celebrar el títol. Tot conclourà amb un espectacle piromusical.

Festa fins ben entrada la matinada

El Barça va celebrar el títol conquistat a Saint-Denis amb una festa privada en una sala de festes del Bosc de Bolougne en què van participar els jugadors, directius, familiars i exfutbolistes de l'equip i en què es va vetar l'accés als mitjans de comunicació. Una vegada aconseguit el títol, els jugadors, que s'allotjaven a l'hotel Trianon Palace, ubicat a Versalles, es van desplaçar fins al Potet Chabot al Pavillon d'Armenonville, on els esperava una festa.

Ball, música, menjar japonès i un minicastell de focs per arrodonir la segona Lliga de Campions que conquereix el Barça en la seva història.

Malgrat la insistència dels mitjans i del gran nombre de periodistes congregats a l'entrada del recinte, el club en va vetar l'entrada a la festa i alguns dels protagonistes de la final, com el tècnic Frank Rijkaard, van decidir atendre els periodistes a la porta del local.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut