Espanyol

L'afició de l'Espanyol demana responsabilitats a la directiva per la mala situació de l'equip

L'Espanyol tampoc no guanya amb Mané, i l'afició perica ja no aguanta més. Després d'haver salvat un punt "in extremis" contra l'Almeria, els crits i les queixes es van dirigir contra la llotja. El president diu que en pren nota. L'equip fa dos mesos i deu dies que no guanya a la Lliga, i hi continua ocupant plaça de descens. Per si no en tingués prou, l'Espanyol ha sabut aquest dilluns que la reaparició d'Iván de la Peña s'endarrerirà quinze dies més. En canvi, Finnan ja té l'alta mèdica després d'un mes de baixa per lesió.

Actualitzat
El gol de Nico Pareja en temps afegit va fer que Montjuïc passés de la depressió més absoluta a una eufòria desmesurada; la graderia va celebrar el punt rescatat "in extremis" com si es tractés d'una final. Una cosa és salvar un punt en l'últim moment, però això no va evitar la tensió acumulada durant el partit, i el públic va esclatar i va demanar la dimissió de la directiva.

De moment, la realitat no convida a l'optimisme. L'equip ha disputat nou partits de Lliga sense guanyar, i ha sumat tres punts dels últims 27 en joc. Abans que arribin els reforços, la plantilla ha tornat aques dilluns als entrenaments. Dimecres toca el Poli Ejido, de Copa, i, diumenge, visita al camp del Màlaga, amb una altra final al davant.

Tots capcots a l'entrenament


Una setmana més, i ja en van nou, la mateixa història a Sant Adrià. La victòria sembla inabastable per a l'Espanyol i els dilluns pesen. Mentre els fitxatges no arriben, els reforços vénen de la infermeria. Steve Finnan ja podrà estar a les ordres de Mané per al partit de Copa contra el Poli Ejido. A De la Peña li queden deu dies, mentre que Tamudo no estarà bé fins al mes que ve.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut