girona
Imatge d'arxiu de l'aeroport de Girona
Girona

L'aeroport de Girona oferirà 22 noves rutes en la temporada d'estiu

L'aeroport de Girona creix aquest estiu. I ho fa amb menys dependència de Ryanair. La infraestructura comptarà en la temporada d'estiu amb 22 rutes més que el 2011. Es podria volar al Regne Unit, Alemanya, Suècia, Finlàndia o Grècia. Gran part d'aquest vols són de la companyia Ryanair, però per primer cop des de l'arribada de l'aerolínia de baix cost, el nombre de passatges que volaran amb altres companyies arribarà al 10%.

RedaccióActualitzat
L'aeroport de Girona oferirà 69 noves rutes amb la temporada d'estiu que comença aquest 25 de març. Això són 22 més que l'any anterior.

Des de l'aeroport Girona-Costa Brava es podrà volar a ciutats com ara Eivissa, Madrid, Manchester al Regne Unit, Colònia a Alemanya, Estocolm a Suècia, Turku a Finlàndia, o Salònica a Grècia.

L'increment de rutes permetrà tornar a superar els tres milions d'usuaris a finals d'any. Segons el director de les instal·lacions, Lluís Sala, a partir del maig ja se superarà la xifra del mateix mes de l'any passat.

Sala destacat també que Ryanair manté la base de Girona com la base de l'Estat que ofereix més destinacions. Tot i això, la infraestructura deixarà de dependre exclusivament de l'aerolínia. Nou de cada deu vols que surten de l'aeroport continuaran sent de la companyia de baix cost, però per primera vegada des de l'arribada de Ryanair, el nombre de passatgers que volaran amb altres companyies arribarà al 10%.
Anar al contingut