Singapur

L'aerolínia Scoot Airlines crea una zona on els menors de dotze anys tenen prohibit seure

L'aerolínia de baix cost Scoot Airlines ha creat la zona "ScootinSilence", on els menors de dotze anys hi tenen prohibit seure. L'espai està situat a la part posterior de l'avió, entre les files 21 i 25, i costa uns 13 euros. No és la primera "low cost" que ho fa, ja que Malaysian Airlines va crear "zones de silenci" i va prohibir l'entrada de nadons a primera classe de dos avions seus.

RedaccióActualitzat
L'aerolínia de baix cost de Singapore Aitlines, Scoot Airlines, ha creat la zona "ScootinSilence", un espai dels seus avions on els menors de dotze anys tenen prohibit seure. Aquest espai es troba a la part posterior de l'avió, entre les files 21 i 25. La zona ofereix més espai per a les cames, ja que la distància entre seients és quatre centímetres superior que en classe econòmica.

Scoot Airliness anuncia al seu web aquest espai com a "exclusiu, privat i tranquil". A més, l'ofereix als passatgers per uns 13 euros (18 dòlars). El conseller delegat de l'aerolínia, Campbell Wilson, ha explicat que la mesura no vol ofendre ni els nens ni els que viatgen amb ells, ja que poden ocupar la resta de l'avió.

No és la primera companyia aèria que implanta aquest tipus de zones. Malaysan Airlines va crear al febrer "zones de silenci" entre les files set i catorze de l'avió A-330-300 en vols a la Xina, Taiwán, el Japó, Corea, Austràlia i el Nepal. A més, aquesta aerolínia va prohibir l'any passat l'entrada de nadons a primera classe en els seus avions A-380 i Boeing 747, al·legant que diferents passatgers es van queixar del soroll que feien al plorar.
Anar al contingut