Barcelona

Lady Gaga suspèn els concerts a Barcelona i la resta de la gira europea

La promotora de la gira diu que la cantant té forts dolors que han obligat a prendre aquesta mesura, però que la gira es reprendrà a principis del 2018

RedaccióActualitzat

La cantant Lady Gaga has suspès els concerts que havia de fer aquesta setmana a Barcelona. Quan falten tres dies per al seu primer concert al Palau Sant Jordi, i molts fans ja feien cua des de feia setmanes, Live Nation ha anunciat que cancel·lava els concerts previstos per a aquest dijous i divendres de la gira Joanne World Tour. De fet, l'estrella nord-americana ha cancel·lat les sis setmanes de gira europea, que arrencava a Barcelona i havia d'acabar el 28 d'octubre a Colònia.

En un comunicat, la promotora de la gira ha explicat que la cantant, que la setmana passada va fer públic que pateix fibromiàlgia, té forts dolors que han obligat a prendre aquesta mesura.

"Lady Gaga té un dolor físic que no li permet continuar amb la gira. Està sota la cura dels metges experts, que li han recomanat ajornar el tour."

La promotora també ha explicat que la cantant està molt trista amb la idea que els seus fans s'hagin d'esperar per veure-la dalt de l'escenari. De fet, ella mateixa ho ha explicat al seu compte d'Instagram.

 

I have always been honest about my physical and mental health struggles. Searching for years to get to the bottom of them. It is complicated and difficult to explain, and we are trying to figure it out. As I get stronger and when I feel ready, I will tell my story in more depth, and plan to take this on strongly so I can not only raise awareness, but expand research for others who suffer as I do, so I can help make a difference. I use the word "suffer" not for pity, or attention, and have been disappointed to see people online suggest that I'm being dramatic, making this up, or playing the victim to get out of touring. If you knew me, you would know this couldn't be further from the truth. I'm a fighter. I use the word suffer not only because trauma and chronic pain have changed my life, but because they are keeping me from living a normal life. They are also keeping me from what I love the most in the world: performing for my fans. I am looking forward to touring again soon, but I have to be with my doctors right now so I can be strong and perform for you all for the next 60 years or more. I love you so much.

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

 

La gira europea es reprendrà a principis de, 2018

De moment, la promotora de la gira ha anunciat que els concerts a l'Amèrica del Nord es mantenen i els europeus es reprendran a primers del 2018. Els fans han de conservar les entrades a l'espera de si els tornen els diners o si seran vàlides per al 2018. En aquest sentit, la promotora ha agraït la comprensió dels fans.

"Lady Gaga envia el seu amor a tots els fans d'Europa i els vol agrair el suport i la comprensió."

Lady Gaga ja va cancel·lar un concert al Brasil la setmana passada. Desenes de fans, però, feien cua des de feia setmanes davant el Palau Sant Jordi, l'espai on havia d'actuar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut