Lady Gaga a la presentació del documental de Netflix sobre la seva vida
Lady Gaga a la presentació del documental de Netflix sobre la seva vida

Lady Gaga revela que la fibromiàlgia l'obliga a fer una pausa en la seva carrera

La cantant diu a Twitter que vol ajudar a conscienciar la gent sobre aquesta malaltia crònica

RedaccióActualitzat

Lady Gaga confessa, a través d'una puilada al Twitter, que la fibromiàlgia és la malaltia que l'obliga a fer una pausa en la seva carrera. L'artista anuncia que en acabar la gira actual es prendrà un temps per descansar i reflexionar sobre el que ha fet els últims 10 anys i el que farà en endavant.

"Quan la gira s'hagi acabat em prendré un petit descans, un temps per a mi mateixa, i després tornaré per fer el que més m'agrada. Mai no estic sense fer música ni sense crear. Tinc ganes de dedicar-me a reflexionar sobre els últims 10 anys i sobre el que vull crear en el futur."

L'artista, de 31 años, ja havia comentat en diverses ocacions que patia dolors crònics però fins ara no havia posat nom a la malaltia fins que n'ha parlat en el documental sobre la seva vida que Netflix estrenarà el 22 de setembre.  

La fibromiàlgia és una malaltia crònica que causa dolor muscular generalitzat, fatiga, son i problemes de memòria. En el seu compte de Twitter, Lady Gaga expressa el  desig "d'ajudar a conscienciar" sobre aquesta malaltia i "connectar la gent" que la pateix.

Lady Gaga va presentar el documental "Five foot two Gaga" el passat 8 de setembre a Toronto. El títol es refereix als 1,57 centímetres que fa la cantant, i retrata el seu l'últim any de carrera. El reportatge reflecteix el dolor que pateix en la seva vida quotidiana i que no es deixa veure des de fora. La cantant va explicar durant la gala que el seu "dolor és dur però alliberador". Amb llàgrimes als ulls durant la roda de premsa va anunciar que es retirava temporalment sense confessar la malaltia que l'obligava.

 

El 2016 Lady Gaga va començar a parlar, a les xarxes socials, del seu patiment físic. El mateix any va confessar l'estrès posttraumàtic causat per una violació que va patir quan tenia 19 anys.



Anar al contingut