Barcelona

Lady Gaga fascina Barcelona en un concert al Palau Sant Jordi ple de gom a gom

La cantant nord-americana ha satisfet plenament les expectatives dels milers de fans que han omplert el Palau Sant Jordi de gom a gom. La cantant ha aparegut muntant un cavall negre i s'ha posat una samarreta del Barça.

RedaccióActualitzat
Barcelona és territori Lady Gaga. L'excèntrica cantant ha arribat a la ciutat, ha omplert el Sant Jordi de gom a gom i ha conquerit els milers de fans que l'han animat, imitat i idolatrat en un concert memorable.

La cantant nord-americana ha satisfet plenament les expectatives dels milers de fans que han omplert el Palau Sant Jordi. Lady Gaga ha sortit a l'escenari cavalcant un cavall negre mentre sonaven les notes de la cançó "Highway Unicorn". L'escenari s'ha convertit en un castell medieval amb tocs futuristes en aquesta gira del "Born this way ball tour".

Lady Gaga no ha fallat ni amb els constants canvis de vestit ni amb els seus temes més reconeguts. La cantant ha interpretat "Born This Way", que dóna nom al seu segon disc, "Bad Romance", "Just Dance", "Alejandro", "Telephone", "Poker Face" i "Paparazzi", tots, hits que han donat la volta al món.

Amb la samarreta del Barça

Un dels moments de més furor del concert ha estat quan, en un dels constants canvis d'indumentària, Lady Gaga ha aparegut amb una samarreta, la del Barça. Un gest que ha estat acollit amb entusiasme per bona part del públic.



El concert s'ha allargat més de dues hores. És el segon que la cantant fa a Barcelona i l'únic de la gira a l'estat espanyol. Amb aquest recital, l'artista posa fi al seu pas per Europa després d'un periple per més de 20 països.

Fans i imitadors

Al Sant Jordi només hi ha actuat una Lady Gaga, però s'ha omplert de milers d'imitadors. Els fans de la cantant l'han homenatjat vestint-se al seu estil. S'hi ha pogut veure de tot: ulleres fetes de cigarrets, tatuatges, maquillatges impossibles, perruques de colors i sabates de plataforma.

Els admiradors de la cantant, que ella va batejar com "monsters", han arribat d'arreu del món.

Les imatges, a Internet

Els promotors del concert no han deixat entrar càmeres de televisió al recinte, però al cap de poca estona d'haver-se acabat el concert, els fans de la cantant ja n'havien penjat a la xarxa alguns fragments gravats amb telèfon mòbil.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut