Lady Gaga amb un telèfon
Barcelona acollirà l'únic concert de la gira "Joanne World Tour" de Lady Gaga
Barcelona

Lady Gaga farà un segon concert a Barcelona el 21 de setembre

Barcelona és l'única ciutat de l'estat espanyol on actuarà la cantant nord-americana dins la gira "Joanne World Tour"

RedaccióActualitzat

Segons ha confirmat la promotora de concerts Live Nation, la cantant Lady Gaga oferirà un segon concert a Barcelona al setembre. Serà el dia 21 al Palau Sant Jordi, un dia abans de l'únic concert que tenia previst inicialment.

Les entrades per al dia 22 de setembre es van exhaurir en poc més d'una hora. La cantant nord-americana actuarà dins de la gira "Joanne World Tour", que s'iniciarà l'1 d'agost a Vancouver, al Canadà.

 

La promotora també ha anunciat dos concerts més dins de la gira mundial; el 12 d'octubre a Birmingham i l'11 de novembre a Uncasville. 

Live Nation ha detallat que Lady Gaga no farà cap més actuació a l'Estat i que, després d'actuar a la capital catalana, on començarà la gira europea, també passarà per Zuric, Milà, Hamburg, Anvers, Amsterdam, París, Londres, Birmingham, Manchester, Copenhaguen, Estocolm, Berlín i Colònia.

A Lady Gaga li agrada actuar a Barcelona

Les entrades per a aquest segon concert sortiran a la venda el 31 de març a les deu del matí.

Amb el "Joanne World Tour", Lady Gaga vol presentar el seu cinquè àlbum d'estudi, que recentment ha debutat en el número 1 de la llista Billboard. Això situa la cantant com la primera artista femenina en aconseguir-ho quatre vegades de forma consecutiva en aquesta dècada.


 

Anar al contingut