La mare de la Nadia entrant als jutjats de la Seu, acompanyada del seu advocat. Imatge del 13 de gener de 2017 (Horitzontal)
La mare de la Nadia entrant als jutjats de la Seu, acompanyada del seu advocat. Imatge del 13 de gener de 2017 (Horitzontal)
Lleida

L'advocat del cas Nadia renuncia a la defensa del pare

Segons ha pogut saber TV3, només defensarà la mare

RedaccióActualitzat
L'advocat dels pares de la nena ha renunciat a la defensa del pare, segons ha pogut saber TV3. Només defensarà la mare, que està en llibertat amb càrrecs, investigada, com el pare, per estafa i explotació sexual de la menor.

El lletrat considera que deixar la defensa del pare és la millor opció per a la nena, ja que la mare és qui té més possibilitats de recuperar la pàtria potestat. L'advocat té previst visitar aviat Fernando Blanco, que compleix presó provisional al centre de Ponent, per formalitzar la renúncia, tot i que a ell ja se li ha comunicat.

El cas Nadia fa caure la recaptació de les iniciatives solidàries

L'advocat es va plantejar abandonar la defensa del pare perquè des de mitjans de gener s'investiga els pares per explotació sexual de la menor, després que els Mossos d'Esquadra van trobar un llapis de memòria amb fotografies de contingut sexual.

L'advocat ha admès la dificultat de continuar representant-los a tots dos, davant la complexitat del cas.
Anar al contingut