Arrenca el judici a Sandro Rosell, que s'enfronta a 10 anys de presó per blanqueig
Imatge d'arxiu de Sandro Rosell
Barcelona

La defensa de Rosell denuncia que volen danyar la imatge de l'expresident del Barça

El Confidencial publica unes suposades converses en què l'expresident del Barça admetria haver comprat l'òrgan. El cas, però, ja va quedar arxivat a principis d'any.

RedaccióActualitzat

L'advocat de Sandro Rosell, Andrés Maluenda, qüestiona el contingut de la filtració del diari digital El Confidencial, segons la qual l'expresident del Barça hauria negociat la compra il·legal d'un fetge per al trasplantament d'Éric Abidal, aleshores jugador del Barça i actual secretari tècnic del club. De fet, aquest mateix matí el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha aclarit que un jutjat de Barcelona va arxivar el cas a principis d'any.

Maluenda ha explicat a "Els matins" de TV3 que sospita que la informació del diari digital té a veure amb la petició que acaben de fer perquè traslladin Rosell a una presó catalana i el deixin en llibertat.

Maluenda nega que la notícia d'El Confidencial tingui fonament:

"A mi aquesta informació no em consta. I per les primeres trucades que estem fent, això es desmentirà en breu. No us ho puc assegurar perquè no controlo les agendes dels altres involucrats, però per les primeres converses que estem tenint, les informacions me les neguen a totes bandes."

I subratlla el fet que aquesta filtració es publiqui en un moment com aquest:

"Aquest informe que publica El Confidencial, pel que veig, porta data del maig del 2017. A mi m'agradaria saber per què la notícia es publica el juliol del 2018. Però encara és més important perquè no ens diuen en quins jutjats s'està investigant això, quines diligències ha fet el jutjat i si potser aquest procediment fins i tot s'ha arxivat."

"M'agradaria saber com ha aconseguit El Confidencial documentació d'una peça secreta que només pot tenir la policia o el jutjat d'instrucció número 3."

Maluenda espera que aquest mateix matí es pronunciïn els altres afectats per la publicació d'El Confidencial: "El mateix jugador, que és el pacient, Abidal, el Futbol Club Barcelona i l'Hospital Clínic, que és un hospital públic". I ha afegit:

"El que sí que sé és que això no és positiu per a la imatge del Sandro Rosell per obtenir la llibertat. Això és una qüestió evident. Crec que és el propòsit també de la notícia."

 

Notícia relacionada: "Marta Pineda, dona de Sandro Rosell: 'És impensable que el meu marit ens abandoni'"

 

ARXIVAT A:
Sandro RosellFrau fiscalDelictes econòmics
Anar al contingut