El matí de Catalunya Ràdio

L'advocat de Matas diu que l'ús de diner negre no hauria de ser delicte sinó una falta administrativa

L'advocat de Jaume Matas, Rafael Perera, ha tret importància al fet que l'expresident balear fes servir diner negre per pagar part del palauet que té a Palma. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el lletrat ha dit que l'ús de diner negre és "totalment corrent i que ningú s'horroritza" i considera que no hauria de ser un delicte sinó una falta administrativa.

Actualitzat
L'advocat de Jaume Matas, Rafael Perera, ha tret gravetat al fet que l'expresident balear i exministre del PP utilitzés diner negre per pagar una part del palauet que té a Palma.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el lletrat ha argumentat que aquesta mena d'operacions no han de ser necessàriament constitutives de delicte, sinó només de falta administrativa perquè, segons ell, són habituals. "És totalment corrent i ningú s'horroritza", ha dit.

Perera considera que l'expresident de les Illes Balears és víctima d'un judici mediàtic, previ a la celebració del judici. Matas va dipositar abans-d'ahir la fiança de 3 milions d'euros fixada pel jutge per evitar la presó.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut