L'advocat del Chicle, a la sortida de la presó (EFE)
L'advocat del Chicle, a la sortida de la presó (EFE)

L'advocat de l'assassí confés de Diana Quer deixa la seva defensa

RedaccióActualitzat

L'advocat de l'autor confés de la mort de Diana Quer deixa la seva defensa. Argumenta que ha perdut la confiança en el seu client després de saber-se que l'autòpsia desmunta la versió de José Enrique Abuín, també conegut com "el Chicle".

L'advocat, José Ramón Sierra, ja havia anunciat que si es demostrava que la jove no havia mort atropellada, tal com defensa el detingut, podria abandonar la seva defensa. I així ho ha fet.

La dona, fora de la investigació

Aquest divendres també s'ha sabut que la justícia no investigarà la dona d'Abuín. La fiscalia ha decidit no recórrer l'escrit que de forma provisional descartava incloure aquesta dona en la investigació.

La fiscalia fa seu l'argument del jutge instructor que, ara per ara, no hi ha prou indicis per investigar-la per un delicte penal. Tot i això, el ministeri fiscal es reserva el dret de demanar que sigui investigada si més endavant apareixen noves proves o indicis de delicte.

La decisió del fiscal arriba 48 hores després que el jutge dictés una interlocutòria en què indica que l'última versió de la dona és que va ser a casa seva la nit del crim, cosa que lliga amb la resta de diligències que s'han fet.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut