El matí de Catalunya Ràdio

L'advocat de Fèlix Millet no descarta pagaments a diverses fundacions vinculades a partits

L'advocat de Fèlix Millet, Pau Molins, no descarta que es descobreixin més pagaments del Palau de la Música a fundacions vinculades a partits polítics. Pau Molins ha fet aquestes declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio" i ha afegit que aquest tipus d'aportacions són legals. En declaracions a aquest mateix programa, el diputat del PPC Daniel Sirera s'ha mostrat partidari d'investigar les donacions i la presidenta de la Fundació Olof Palme, Anna Balletbò, ha assegurat que està disposada a tornar els diners que va aportar Millet si es prova que hi ha hagut irregularitats.

Actualitzat
L'advocat de Millet ha obert la porta al fet que apareguin més aportacions del seu client a fundacions vinculades a formacions polítiques catalanes. Pau Molins ha fet aquestes declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio" després que alguns diaris hagin revelat aquest divendres que hauria donat diners a la Fundació Trias Fargas, vinculada a Convergència Democràtica de Catalunya, i també a la Fundació Olof Palme, presidida per l'exdiputada del PSC Anna Balletbò.

Precisament la presidenta d'aquesta fundació i membre de la junta del patronat del Palau, Anna Balletbò, ha dit en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio" que està disposada a tornar els diners que Fèlix Millet va aportar a la fundació que presideix si hi ha cap irregularitat.

També s'ha referit a la qüestió el diputat del PPC Daniel Sirera, qui s'ha mostrat disposat a investigar-ho tot, també la Fundació FAES. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Sirera ha insitit en la poca voluntat dels polítics catalans d'investigar el cas.

Aquestes noves dades que esquitxen el finançament dels partits es coneixen tot just un dia després que els partits catalans neguessin haver rebut diners de Fèlix Millet.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut