José Enrique Abuín, àlies "el Chicle"
José Enrique Abuín, àlies "el Chicle"

L'advocat del Chicle deixarà el cas si hi va haver agressió sexual a Diana Quer

Segons el seu advocat, Abuín manté que la mort de la noia va ser a causa d'un accident de cotxe i que no declararà fins que es coneguin els resultats de l'autòpsia

Actualitzat

L'advocat de José Enrique Abuín, àlies "el Chicle", en presó provisional per la desaparició i la mort de Diana Quer, ha assegurat que deixarà la defensa del cas si hi ha indicis que hi va haver agressió sexual.


L'advocat, José Ramón Sierra, ha mantingut que el seu client només ha manifestat una versió dels fets, segons la qual la mort de la jove va ser un atropellament accidental, i ha afegit que si l'autòpsia demostra el contrari abandonarà la causa.

"Nosaltres només sabem el que ell ens diu, que és que la mort de la noia de 18 anys es va produir per un accident amb un automòbil. Com a defensa esperem que sigui veritat, si no és així ens plantejarem un escenari molt diferent, ja no com a defensa, sinó apartant-nos del cas."

L'advocat ha explicat que Abuín no va declarar davant del jutge com a "línia de defensa lògica", fins que es coneguin els resultats que revelarà l'autòpsia.


L'advocat ha anat aquest divendres a la presó de Teixeiro, on l'acusat ha passat la quarta nit incomunicat per ordre del jutge, per portar objectes personals i roba al seu defensat, però no serà fins dilluns que s'hi podrà reunir per primera vegada. El jutge ha aixecat el règim d'incomunicació a Abuín que a partir d'ara podrà rebre visites.

Anar al contingut