Barcelona

L'acusat del segrest exprés d'un nen de cinc anys a Barcelona nega ser-ne l'instigador

El presumpte cervell del segrest d'un nen a Barcelona el setembre passat, per obligar els seus pares a pagar cinc milions d'euros, nega davant del jutge haver ordit el pla delictiu des de la presó.

RedaccióActualitzat
El presumpte cervell del segrest d'un nen a Barcelona el setembre passat, per obligar els seus pares a pagar cinc milions d'euros, nega davant del jutge haver ordit el pla delictiu des de la presó. Segons han informat fonts pròximes al cas, en la seva declaració ha admès, però, haver contactat des de la presó amb una de les presumptes segrestadores.

Després que consti en el mòbil d'una de les detingudes el número de telèfon de la presó on està ingressat, s'ha escudat en el fet que hi va parlar per interessar-se pel seu gat, no pel nen. També ha admès que el pare del nen, a qui va conèixer a la presó, li deu prop d'un milió d'euros que li havia de pagar amb la compra-venda d'un iot i d'un avió.

Ha negat haver donat instruccions per matar la criatura com va assegurar la detinguda. Mare i fill es van traslladar de València a Barcelona amb la promesa que els ajudarien a regularitzar la documentació. Un cop aquí les 4 persones de contacte, que anaven armades, van agafar el nen i se'l van endur. A la mare li van demanar cinc milions d'euros per tornar a veure viu el seu fill.
Anar al contingut