L'acusat, durant el judici.
L'acusat, durant el judici.
Girona

L'acusat de la mort d'un noi de 15 anys a Lloret assegura que estava "en estat de pànic"

L'acusat d'assassinar d'una ganivetada el 2011 un menor a Lloret, Ludwig Alexis Thiebaud, assegura que no el volia matar, sinó només espantar. Davant l'Audiència de Girona, el jove, de 23 anys, ha justificat l'ús de la navalla com a reacció al pànic que va sentir quan el grup de menors, en el qual hi havia la víctima, el van envoltar i atacar amb cinturons. ."No vaig tenir mai la sensació d'haver-li causat una ferida greu", ha dit.

RedaccióActualitzat

L'acusat d'assassinar d'una ganivetada el 2011 un menor a Lloret, Ludwig Alexis Thiebaud, assegura que no el volia matar, sinó només espantar. Davant l'Audiència de Girona, el jove, de 23 anys, ha justificat l'ús de la navalla com a reacció al pànic que va sentir quan el grup de menors, en el qual hi havia la víctima, el van envoltar i atacar amb cinturons: "No m'adonava del que feia, perquè estava en un estat de pànic."

Thiebaud ha explicat que en cap moment no es va adonar que havia ferit de mort ningú. "No vaig tenir mai la sensació d'haver-li causat una ferida greu", ha dit. També ha declarat que quan va arribar a l'hotel, va veure que tenia la fulla de la navalla tacada de sang, però ha assegurat que creia que només li havia fet un "tallet", i que la va netejar amb paper de vàter i se'n va anar a dormir.

El crim va passar la matinada del 17 de juliol del 2011 quan l'acusat i un amic van sortir de festa i, en tornar a l'hotel, es van trobar un grup de joves que agredia persones al carrer amb cinturons. A ells no els van fer res, però en arribar a l'hotel, l'amic, que també està acusat per un delicte de lesions, ha dit que va convèncer l'acusat per tornar al carrer a trobar el grup.

Va ser llavors quan va començar la baralla i l'acusat va clavar la navalla a la víctima. El fiscal assegura que el processat va assassinar la víctima amb premeditació, enfonsant-li el ganivet a l'aixella.

L'acusat s'enfronta a una pena de 20 anys de presó per assassinat i a pagar una indemnització de 200.000 euros als pares del menor mort. L'altre acusat per un delicte de lesions ha reconegut els fets.

Anar al contingut