Barcelona

L'acusat de cremar viva la seva dona a Badalona diu que va ser un accident

L'home acusat d'haver cremat viva la seva dona ara fa tres anys al domicili familiar, a Badalona, ha assegurat en la primera sessió del judici pels fets que el foc va començar per accident. Segons l'acusat, la parella va començar a discutir perquè ella el volia fer fora de casa i, en un moment de la baralla, ell va vessar accidentalment un pot de dissolvent a sobre els fogons, on la dona cuinava. L'home ha afirmat que va marxar de pressa de casa per curar-se les ferides i que no es va adonar que la dona estava cremant. També ha negat que hagués maltractat la víctima durant els 38 anys de matrimoni. Per tot plegat, el seu advocat en demana l'absolució, mentre que la fiscalia vol que se'l condemni a 31 anys de presó.

Actualitzat
Salvador C. ha assegurat que tenia una "bona relació" amb la seva dona, que mai no li va posar la mà al damunt i que, en qualsevol cas, havien tingut enfrontaments verbals. L'acusat ha dit que va vessar sense voler un líquid inflamable que tenien a la cuina per netejar la campana extractora i que el seu "error" va ser no assegurar-se "que el foc estava apagat" i marxar cap a l'hospital sense adonar-se que la dona estava en flames perquè "no va pensar" a auxiliar-la.

El fiscal, en canvi, creu que l'acusat va fer un cop al cap a la víctima amb la porta d'un armari, la va ruixar amb dissolvent i li va calar foc. I no només això, sinó que encara la va continuar pegant i fent-li cops amb el peu per tot el cos quan estava en flames. La dona va ingressar a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb cremades en un 90% del cos, que li van provocar la mort al cap de dos dies.

També d'acord amb el fiscal, la dona havia decidit separar-se després d'anys de patir maltractaments, fins al punt que l'home l'havia amenaçat amb un ganivet i, en una altra ocasió, va estavellar el cotxe en què viatjaven.
Anar al contingut