Barcelona

L'acusat d'apunyalar la seva exparella i abandonar-la malferida davant d'un hospital ho nega

L'home que va portar en cotxe i va abandonar malferida la seva exparella en un banc davant de l'Hospital d'Igualada al març del 2008 ha negat haver-la apunyalat i ha assegurat que en tornar a casa es va trobar la víctima sagnant i dreta al passadís, malgrat que ella ja no vivia allà perquè feia un any que havien deixat la relació. La noia va acabar morint pocs moments després que la deixessin a l'exterior del centre hospitalari.

RedaccióActualitzat
La matinada del 2 de març del 2008, Jaume B. va portar la víctima ferida per una ganivetada a l'hospital, juntament amb un altre acusat, Ivan L., i la van abandonar a les portes del mateix hospital malgrat que no se sostenia en peu, tal com ha demostrat el vídeo de les cambres del centre sanitari visionat en el judici.

L'acusat, que afronta una petició de 19 anys de presó, ha explicat que no va acompanyar-la fins a l'interior de l'hospital perquè ella li "va dir que entraria, jo no sabia la gravetat que tenia, que tenia una punyalada, jo em pensava que tenia un petit tall". L'acusat ha dit que quan va arribar a casa seva es va trobar l'exparella (amb qui havia estat en un bar aquella mateixa nit) al passadís, sagnant amb "un tall", i li va preguntar què hi feia, allà, i què li havia passat, però la víctima no l'hi va voler dir.

Jaume B. també ha reconegut haver consumit aquella nit heroïna esnifada, dues ratlles, alguns porros i "cinc o sis cerveses". "És un imbècil, però no és un assassí", ha assegurat l'advocat defensor, que n'ha demanat l'absolució durant la celebració del judici popular a l'Audiència de Barcelona. Per contra, el fiscal sí que considera que l'acusat va matar la seva exparella i, en la qualificació prèvia, sosté que, una vegada en el domicili i amb la víctima estirada al llit, "li va clavar de manera sobtada una punyalada al tòrax".

Familiars de la víctima, vestits amb una samarreta on duien estampada una fotografia seva i el lema "Estem amb tu", han escridassat Jaume B. a l'interior de la sala, fet que ha obligat els Mossos d'Esquadra a fer-los fora.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut