L'actriu Cynthia Nixon, en un acte polític a Manhattan (Reuters)
L'actriu Cynthia Nixon, en un acte polític a Manhattan (Reuters)
Nova York

L'actriu de "Sexe a Nova York" Cynthia Nixon anuncia el salt a la política

La coneguda intèrpret ha destacat com a defensora de les escoles públiques

RedaccióActualitzat

Va assolir la fama com l'advocada Miranda Hobbes, una de les protagonistes de la coneguda sèrie "Sexe a Nova York". Ara, l'actriu Cynthia Nixon, de 51 anys, ha anunciat que aspira a ser candidata a governadora de l'estat de Nova York.

Nixon desafia d'aquesta manera el governador Andrew Cuomo, que busca el seu tercer mandat. La intèrpret ha estat molt crítica amb la seva política d'educació i, de fet, s'ha erigit com a gran defensora de les escoles públiques.

Aquest és un dels aspectes que remarca en el vídeo amb què ha anunciat la seva candidatura, en què apareix a casa seva amb la seva dona i el seu fill petit.

 

"Nova York és la meva llar, on vaig créixer i on crio els meus fills", destaca Nixon, que té dos fills més d'una relació anterior.

 

L'actriu ha assegurat que no acceptarà diners de grans empreses i ha fixat com a objectius reduir les desigualtats entre rics i pobres o millorar la xarxa del metro.

Tot i que les enquestes pronostiquen que ho té difícil, Nixon confia poder fer el salt a la política amb el mateix èxit que en el món artístic, on ha aconseguit dos premis Tony i dos Emmy.

ARXIVAT A:
Estats UnitsTelevisióTeatre
Anar al contingut