Imatge de l'actriu italiana Asia Argento
Imatge de l'actriu italiana Asia Argento

L'actriu Asia Argento nega les acusacions d'abús sexual

Argento, una de les cares visibles del "Me Too", diu que va donar diners a Jimmy Bennett perquè tenia "problemes econòmics molt greus"

Actualitzat

L'actriu Asia Argento, una de les principals veus del moviment "Me Too" a Hollywood, ha negat les acusacions d'haver abusat sexualment de l'actor Jimmy Bennet quan ell era menor.

En un comunicat publicat pel periodista Yashar Ali a Twitter, Argento afirma que està "profundament commocionada i dolguda" per les notícies que ha llegit, que qualifica de "completament falses":

 



Argento defensa que durant anys ha mantingut amistat amb Bennett. L'actor tenia "problemes econòmics molt greus", i ella i la seva parella d'aleshores, Anthony Bourdain, van decidir ajudar-lo.

D'aquesta manera, l'actriu italiana desmenteix la informació del diari nord-americà "The New York Times" segons la qual ella es va reunir amb Bennett en una habitació d'hotel de Califòrnia el 2013, va agredir-lo sexualment i li va pagar 380.000 dòlars a canvi del seu silenci.

Argento va ser una de les primeres cares visibles del moviment Me Too, en acusar el productor Harvey Weinstein de violar-la en el Festival de Canes del 1997.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
Anar al contingut