L'actriu Asia Argento, impulsora del Me Too, acusada d'agredir sexualment un actor

Argento hauria pagat 330.000 euros a Jimmy Bennett perquè guardés silenci, després d'haver abusat d'ell en un hotel de Califòrnia

Actualitzat

La directora i actriu italiana Asia Argento, una de les impulsores del moviment Me Too a Hollywood, ha estat acusada d'haver agredit sexualment un altre actor, quan tenia 17 anys. Segons informa el diari "The New York Times", Argento va pagar uns 330.000 euros a l'actor i cantant Jimmy Bennett perquè guardés silenci, després d'haver abusat d'ell en un hotel de Califòrnia.

El rotatiu nord-americà ha tingut accés a un email encriptat amb documents que inclouen una selfie de tots dos al llit de l'any 2013, quan Bennett encara era menor d'edat. Es coneixien des del 2004, quan van interpretar mare i fill a la pel·lícula "El corazón es engañoso, sobre todas las cosas".

Cap dels dos actors ha fet declaracions, però segons apunta el diari Argento va rebre un primer avís de l'advocat de Bennett, que assegurava que l'experiència havia afectat la salut mental del seu client, i havia tingut conseqüències en la seva feina i els seus ingressos.

Argento va ser una de les primeres actrius a denunciar públicament el productor nord-americà Harvey Weinstein per abusos sexuals, i es va convertir en una de les cares visibles del popular moviment Me Too

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut