Madrid

L'actor Sylvester Stallone promociona "John Rambo" a la gespa del Bernabéu

Sylvester Stallone ha presentat al Santiago Bernabéu "John Rambo", la quarta i definitiva entrega de la sèrie. Tot i els seus 61 anys, Stallone no ha dubtat a tornar a fer d'heroi, en aquest cas per salvar un grup de missioners segrestats a les selves de Birmània. Stallone, que ha rebut de Ramón Calderón una samarreta del Madrid, no té una relació gaire intensa amb el futbol. Amb tot, l'actor nord-americà, posat en compromís, ha manifestat que li encanta el Reial Madrid i el seu estadi.

Actualitzat

Que Stallone no té una relació intensa amb el futbol, de fet, ja va quedar demostrat amb el seu poc ortodox estil a la pel·lícula "Evasió o victòria", on aturava un dels penals més famosos de la història. L'actor que ha donat vida a Rambo i Rocky ha assegurat que sap que "el Reial Madrid és un dels equips més històrics del món, dels millors d'Europa" i ha acabat dient que és un plaer ser al Bernabéu.

Stallone ha aprofitat per visitar les instal·lacions del Reial Madrid, els vestidors i la sala de juntes, on ha pogut veure els trofeus exposats.

"Pel·lícula violenta"

"La pel·lícula és violenta perquè el món és violent, i jo no ho amagaré pas." Aquestes han estat les declaracions de Sylvester Stallone davant la premsa, que ha afegit que el to "cruel i realista" del film està "molt" buscat. L'actor també ha dit que "volia fer diners", però, a la vegada, crear un film "dur i difícil", allunyat del "gran cinema comercial que s'està fent a Hollywood, que cada dia és menys emocional".

Stallone també ha confessat que no l'importen les crítiques negatives per les escenes de violència gratuïta de "John Rambo" si això contribueix a "denunciar aquests conflictes dels quals mai no es parla, però que pateixen milers de persones cada dia, com és el cas de Somàlia, Kènia, l'Iraq o la pròpia Birmània", on transcorre la trama del quart capítol de la saga.

La pel·lícula ha recaptat prop de 20 milions de dòlars aquest passat cap de setmana als Estats Units, i s'ha situat en segona posició a la llista de les més vistes. Un fet que, segons l'actor, s'explica perquè "els joves d'ara no saben gaire bé qui era Rambo" i "el van a veure amb curiositat, com si es tractés d'un nou animal capturat a la selva".

Anar al contingut