Madrid

L'actor madrileny Manuel Alexandre mor als 92 anys

L'actor Manuel Alexandre ha mort a Madrid als 92 anys a causa d'un càncer. Algunes de les pel·lícules més conegudes que va interpretar l'últim històric del cinema espanyol són "Bienvenido, Mr. Marshall" o "Amanece que no es poco".

Actualitzat
L'actor madrileny Manuel Alexandre, l'últim històric del cinema espanyol, ha mort als 92 anys. Alexandre va dedicar mig segle de carrera professional al cinema, una etapa en què va coincidir amb Fernando Fernán-Gómez i José Luis López Vázquez.

Alexandre va debutar al teatre el 1945 i vuit anys més tard ho va fer a la gran pantalla amb la pel·lícula "Bienvenido, Mr. Marshall". Es va convertir en el personatge secundari indispensable de les principals pel·lícules espanyoles. Als anys setanta va compaginar la feina al teatre i el cinema amb la televisió.

Entre altres reconeixements, l'any 2002 va ser guardonat amb la Medalla d'Or al mèrit de les belles arts i el 2003, amb el Goya d'honor al conjunt de la seva carrera, que engloba més de 300 pel·lícules. L'últim gran paper ha estat aquest mateix any, a la minisèrie "20-N: los últimos días de Franco", on donava vida al dictador.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut