Barcelona

L'actor Juanjo Puigcorbé serà el número dos de la candidatura d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona

Segons ha sabut TV3, la llista encapçalada per Alfred Bosch comptarà amb l'actor en segon lloc i la tancarà, simbòlicament, el jutge Santiago Vidal

TV3Actualitzat

L'actor Juanjo Puigcorbé serà el número dos de la candidatura d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona. Segons ha sabut TV3, la llista encapçalada per Alfred Bosch comptarà amb l'actor en segon lloc i la tancarà, simbòlicament, el jutge Santiago Vidal.

Puigcorbé, actor que viu a Madrid des de fa més de deu anys, havia donat suport a campanyes de Pasqual Maragall. Darrerament, s'ha posicionat a favor de la independència i, juntament amb Quim Monzó, va participar en un vídeo de l'ANC cridant a participar a la Via Catalana del 2013.

 

 

El mes de novembre passat ja va participar en la presentació del full de ruta d'Esquerra cap a la independència.

El cap de llista, Alfred Bosch, ha agraït tant a Puigcorbé com a Vidal que s'hagin incorporat "al projecte per fer Barcelona capital de la República Catalana".

En declaracions a TV3, Bosch ha dit que Puigcorbé és "una persona compromesa amb la nostra causa" i que "vol fer de Barcelona una capital cultural de primer ordre".

Amb l'elecció de Puigcorbé es posa el punt final a les especulacions sobre qui seria el número 2 de la candidatura dels republicans. En un primer moment, Bosch va oferir al seu rival en les primàries, Oriol Amorós, ser el número dos de la candidatura, però Amorós va declinar l'oferta. També va sonar l'exregidor socialista i líder de MES, Jordi Martí, tot i que la mateixa ERC va desmentir que li hagués fet cap oferta.

En les últimes setmanes, arran de la seva suspensió per part del Consell General del Poder Judicial, també s'havia especulat amb el jutge Santiago Vidal, que avui s'ha sabut que s'incorporarà al govern de la Generalitat, al costat del nou comissionat per a la Transició Nacional, Carles Viver i Pi-Sunyer, al capdavant d'un nou consell de justícia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut