Sitges

L'actor català Sergi López presenta a Sitges la pel·lícula "Les derniers jours du monde"

Sergi López viu un final del món sense dramatisme a "Les derniers jours du monde", una pel·lícula dels germans francesos Jean-Marie i Arnaud Larrieu que s'ha projectat aquest dilluns al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. L'actor català, que hi interpreta un cantant d'òpera, ha definit la cinta com una "estranya epopeia" ideal per aquesta "època febril en què sembla que tot ha de petar". Els plats forts de diumenge van ser dues cintes de terror protagonitzades per nens: "Orphan", del català Jaume Collet-Serra, en la qual una parella adopta una nena òrfena que resulta ser la maldat personificada, i l'últim film del director britànic Tom Shankland, "The Children".

Actualitzat
Si diumenge els nens diabòlics van ser els protagonistes de la jornada al Festival de Sitges, amb l'estrena d'"Orphan" i "The Children", aquest dilluns ha estat el torn dels directors francesos Jean-Marie i Arnaud Larrieu i el seu últim film: "Les derniers jours du monde", protagonitzada per l'actor català Sergi López.

En l'última pel·lícula dels germans francesos, autors d'altres films com "Fin d'été" o "Pintar o hacer el amor", ens trobem davant la fi del món. Enmig del caos general que això genera, Robinson Laborde emprèn la recerca de l'amant que anys abans li va costar el matrimoni.

"Les derniers jours du monde"
s'ha filmat entre França i l'estat espanyol, combinant el paisatge apocalíptic -amb míssils que cauen sobre París- amb el clima més festiu de les vacances. Dins aquest escenari, el protagonista anirà d'aventura amorosa en aventura amorosa.



Anar al contingut