Actualitat blanc-i-blava

Lacruz jugarà a l'Espanyol les pròximes tres temporades

Jesús María Lacruz jugarà les pròximes tres temporades a les files de l'Espanyol. Així ho ha confirmat el mateix president blanc-i-blau, Daniel Sánchez-Llibre, en el decurs de la visita que el mandatari ha fet a la concentració del primer equip a Peralada. La notícia l'havia avançat "Mundo Deportivo", i Sánchez-Llibre s'ha encarregat de ratificar els detalls de l'acord. Lacruz, de 28 anys, ha jugat les darreres nou temporades a les files de l'Athletic de Bilbao, que l'havia declarat transferible tot i que encara li quedava un any de contracte.

Actualitzat

El jugador navarrès és un defensa força polivalent, que pot jugar tant en l'eix de la defensa com de lateral dret. El nou tècnic blanc-i-blau, Ernesto Valverde, ja va tenir Lacruz sota les seves ordres en la seva etapa com a entrenador de l'Athletic, el coneix bé i destaca que la seva principal virtut és precisament la polivalència. El traspàs de Lacruz a l'Espanyol podria rondar els 300.000 euros.

Rufete podria ser el següent

Mentrestant, l'Espanyol també té un acord amb el valencianista Rufete per a les pròximes tres campanyes, però encara estan pendents de solucionar la situació contractual del jugador amb el València. El seu representant, Ferran Cerrón, assegura que encara no s'ha arribat a un acord amb l'equip valencià.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut