Actualitat blanc-i-blava

Lacruz estarà tres mesos de baixa i pràcticament s'acomiada del que queda de temporada

No seran dos sinó tres els mesos que finalment estarà de baixa el defensa de l'Espanyol Jesús Mari Lacruz. Dimarts, el basc va ser operat amb èxit del seu esquinç al genoll dret, però ho tindrà difícil per reaparèixer amb l'equip aquesta mateixa temporada. A les quatre setmanes de baixa que li esperen se li han d'afegir un parell de mesos més de recuperació. Això significa que podria retornar a les acaballes del campionat.

Actualitzat

Valverde guanya un defensa i en perd un altre. La infermeria ha trobat en Lacruz el relleu de Dani Jarque i és que el central català ja va substituir el basc en el partit contra el Recreativo i així haurà de continuar fins a finals de temporada. L'ex de l'Athletic va ser operat ahir de l'esquinç al genoll que va patir en l'enfrontament contra els andalusos i ara afronta un llarg període de baixa.

Per començar, quatre setmanes d'immobilització i després, dos mesos de recuperació. Per tant, el jugador es perdrà pràcticament tot el que queda de temporada. 

El conjunt blanc-i-blau no cobrarà per Lopo

L'Espanyol ha perdut l'anomenat "cas Lopo", pel qual volia cobrar del Deportivo sis milions d'euros corresponents als drets de formació del jugador. Després d'un procés de més de vuit mesos, el jutjat de primera instància número 5 de la Corunya ha desestimat les pretensions de l'Espanyol. Segons la sentència, la reclamació del club hauria d'haver estat regulada per conveni col·lectiu, per la qual cosa no s'han arribat a valorar ni les proves documentals presentades. L'únic consol que li queda a l'entitat presidida per Dani Sánchez Llibre és que no haurà de pagar a l'Osasuna el milió i mig d'euros que el club navarrès demanava per la formació de Valdo, fitxat aquest estiu després de quedar deslligat del club del Reyno de Navarra.

Anar al contingut