Barcelona

L'accés universal a les noves tecnologies, prioritat d'ICV-EUiA

La número 2 d'ICV-EUiA, Núria Bonaventura, ha visitat el centre de supercomputació de Barcelona en el primer dia de campanya electoral per a les eleccions generals, que se celebraran el 9 de març, des d'on ha defensat un augment dels recursos en recerca i desenvolupament per poder arribar als nivells europeus. A més, segons Bonaventura cal assolir l'accés universal a les noves tecnologies. Per la seva banda, Joan Herrera ha intervingut en un esmorzar conferència amb el títol "Una proposta basada en l'ètica, l'equitat i l'ecologia". Des de Saragossa, el cap de llista per Madrid d'Esquerra Unida ha denunciat una actitud "hipòcrita" i d'"esquizofrènia" del PSOE pel que fa a la política mediambiental.

Actualitzat

Núria Bonaventura ha demanat des del centre de supercomputació de Barcelona que tothom pugui tenir accés a les noves tecnologies, a més d'un augment dels recursos destinats a R+D que permeti arribar a anivellar-se amb la resta de països europeus.

Per la número 2 de la llista d'ICV-EUiA per Barcelona, és important que tothom tingui una connectivitat fàcil, però alhora cal un bon nivell de formació. A més, Bonaventura ha afirmat que les noves tecnologies no poden representar una fractura social.

Llamazares fa campanya a Saragossa

El candidat d'IU a la presidència del govern espanyol, Gaspar Llamazares, ha denunciat l'"actitud hipòcrita" i l'"esquizofrènia" del govern del PSOE en política mediambiental i s'ha mostrat frontalment contrari als transvasaments, inclòs el de l'Ebre. Llamazares també ha criticat el macroprojecte d'un gran casino als Monegres, que consideraria, si es fes realitat, "un monstre insostenible".

Anar al contingut