Roger Grimau agraint el suport de l'afició a Bilbao. (Foto: EFE)
Bàsquet

L'ACB sol·licita a la directiva del Bilbao Basket els detalls dels deutes als jugadors

El Bilbao Basket arrossega problemes econòmics des de principi de temporada, i els seus jugadors s'han plantat declarant-se en vaga indefinida. Per desencallar la situació, l'Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) ha sol·licitat a la directiva que li detalli els deutes perquè el Fons de Garantia Salarial pugui abonar el sou als jugadors i entrenadors.

Actualitzat

El Bilbao Basket arrossega problemes econòmics des de principi de temporada, i els seus jugadors s'han plantat declarant-se en vaga indefinida. Per desencallar la situació l'Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) ha sol·licitat a la directiva que li detalli els deutes perquè el Fons de Garantia Salarial pugui abonar el sou als jugadors i entrenadors., que ja fa tres mesos que no cobren. En cas que no es pogués arribar a un acord durant aquesta setmana, el partit de diumenge contra el Barça al Palau (Esport3) no es disputarà.

Des que els jugadors del Bilbao Basket van anunciar l'inici de la vaga indefinida, dissabte passat, han estat molts els missatges de solidaritat que han rebut:

 

Anar al contingut