Fotografia dels nominats a la X edició dels Premis Gaudí (ACN)
Fotografia dels nominats a la X edició dels Premis Gaudí (ACN)
Barcelona

L'Acadèmia reuneix els nominats als Gaudí deu dies abans de la gala dels premis

Isabel Coixet, Agustí Villaronga i Carla Simón, els directors de les pel·lícules més nominades, han participat en la fotografia de grup

Actualitzat

Els directors Isabel Coixet, Agustí Villaronga i Carla Simón, i els actors i actrius Núria Prims, David Verdaguer, Bruna Cusí o la petita Laia Artigas han participat a la trobada dels nominats dels X Premis Gaudí.

La presidenta de l'Acadèmia Catalana del Cinema, Isona Passola, ha fet la recepció al grup de nominats. La gala d'entrega dels premis es farà el 28 de gener i la presentarà l'actor David Verdaguer, a l'Auditori Fòrum CCIB.

L'actriu Mercedes Sampietro rebrà el Premi Gaudí d'Honor - Miquel Porter 2018 en reconeixement a la seva trajectòria cinematogràfica.

Les pel·lícules "Incerta glòria", d'Agustí Villaronga, "Estiu 1993", de Carla Simón, i "La llibreria", d'Isabel Coixet, són les més nominades, amb 16, 14 i 12 nominacions, respectivament.

En la categoria de Millor Pel·lícula competeixen quatre produccions en català: "Brava" ,de Roser Aguilar, "Estiu 1993", "Incerta glòria" i "La película de nuestra vida", d'Enrique Baró i Ubach.

A Millor Pel·lícula en Llengua No Catalana estan nominades "Júlia ist", "La llibreria", "La llamada" i "Tierra firme".

Isabel Coixet i David Verdaguer

Carla Simón

Laia Artigas

Laia Marull, Marcel Borràs i Núria Prims

Agustí Villaronga


En la fotografia d'aquest dimecres, també hi han participat els directors Carlos Marqués-Marcet o Kike Maíllo, així com els actors i actrius Laia Marull, Marcel Borràs i José Corbacho.

 

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut