Pla mig de la regidora de Cultura, Sara Alarcón, i el director de l'AIMS, Peter Thiemann, durant la roda de premsa. Imatge de l'1 d'a…
Pla mig de la regidora de Cultura, Sara Alarcón, i el director de l'AIMS, Peter Thiemann, durant la roda de premsa. Imatge de l'1 d'agost del 2017. (Horitzontal)

L'Acadèmia Internacional de Música de Solsona acollirà 72 joves de 22 països del món

ACN Solsona.-Venen atrets per un claustre de professors de primer nivell i tenen clar que la música clàssica serà el seu futur professional. 72 joves talents de 22 països del món participaran enguany a la 16a Acadèmia Internacional de Música de Solsona, l'únic festival pedagògic de l'Estat. Del 9 al 21 d'agost, els alumnes tindran l'oportunitat d'aprendre interpretació dins les aules, però també dalt de l'escenari acompanyats dels seus professors, tots ells catedràtics d'alt nivell. L'AIMS Festival ha programat 34 actuacions en 12 dies i en diferents escenari del Solsonès, Bages, Moianès, l'Alt Urgell, Segrià i Baix Llobregat. Per a l'Ajuntament de Solsona, aquest és el festival més important que acull la ciutat i situa la capital del Solsonès al món. "Estem orgullosos d'aquest esdeveniment i que Solsona pugui representar un trampolí per a tots aquests joves", ha explicat la regidora de Cultura, Sara Alarcón.

Anar al contingut