La xocolata atreu més de 25.000 persones al Fòrum

La xocolata és un dels plaers gastronòmics més universals, i per això no és estrany veure les cues que s'han format en el que es podria anomenar el paradís d'aquest dolç, un saló instal·lat al recinte del Fòrum que ha tancat portes amb un rotund èxit de públic. Els organitzadors de l'esdeveniment encara no tenen xifres fiables d'assistència, però superen l'objectiu d'atreure entre 20.000 i 25.000 persones. L'èxit de la iniciativa garanteix una nova edició.
La xocolata atreu més de 25.000 persones al Fòrum
Barcelona

La xocolata atreu més de 25.000 persones al Fòrum

La xocolata és un dels plaers gastronòmics més universals, i per això no és estrany veure les cues que s'han format en el que es podria anomenar el paradís d'aquest dolç, un saló instal·lat al recinte del Fòrum que ha tancat portes amb un rotund èxit de públic. Els organitzadors de l'esdeveniment encara no tenen xifres fiables d'assistència, però superen l'objectiu d'atreure entre 20.000 i 25.000 persones. L'èxit de la iniciativa garanteix una nova edició.
Les millors expectatives "s'han superat sobradament". Segons els organitzadors del primer Saló de la Xocolata, més de 25.000 persones han pogut gaudir de demostracions amb xocolata, participar en tastos o seguir el trofeu Lluís Santapau al millor mestre artesà xocolater d'Espanya. Tot això, entre els dies 3 i 6 al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona. L'èxit garanteix una nova edició.

La iniciativa va sorgir del Gremi de Pastisseria de Barcelona, el Museu de la Xocolata i la Fundació de l'Institut del Cacau i la Xocolata. Jordi Portabella, que va inaugurar la mostra, ha expressat el desig de convertir Barcelona en punt de turisme gastronòmic de parada obligada.

La cantant cubana Lucrecia ha estat la padrina del saló, en què també han participat l'escriptora Asha Miró, el gastrònom Pere Tàpies, el periodista Xavier Grasset i el cuiner Ismael Prados.