Congo

La ximpanzé Wounda s'abraça a Jane Goodall en ser alliberada pels seus cuidadors al Congo

Els ximpanzés s'emocionen i tenen sentiments com els éssers humans? L'actitud de la Wounda sembla demostrar que sí. Poc abans de ser alliberada pels seus cuidadors, la ximpanzé es va acomiadar amb una forta i emotiva abraçada a la primatòloga Jane Goodall, que la va rescatar quan estava molt malalta i després que uns caçadors furtius capturessin la seva mare. Ara, la Wouda ja és en una zona de la selva protegida del Congo.

RedaccióActualitzat

La famosa primatòloga Jane Goodall i el seu equip van rescatar fa un temps la ximpanzé Wounda. Ara l'han deixat en llibertat a la selva del Congo. Quan la van rescatar, Wounda -que significa "prop de la mort"- estava greument malalta i acabava de perdre la seva mare perquè uns caçadors furtius se la van emportar. Un cop recuperada, la ximpanzé va mostrar el seu agraïment a les cuidadores, entre elles la veterinària gallega Rebeca Atencia.

Abans de ser alliberada, la Wounda va sortir de la gàbia i es va abraçar a Jane Goodall. Va ser una abraçada llarga, emotiva i sincera entre un ximpanzé i un humà. Tot seguit, el primat va començar a caminar tot sol per una zona protegida de la selva africana.

 

Anar al contingut